Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Брав товар і втікав: у Львові затримали рецидивіста

У Львові поліцейські викрили раніше судимого зловмисника у причетності до пограбування кількох магазинів. Про це повідомили у Поліції Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

Підозрюваного – 40-річного жителя Львова, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів, викрили оперативники кримінальної поліції та слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури.

Як встановили правоохоронці, чоловік заходив у приміщення магазинів, брав товар та втікав, не розрахувавшись. Коли працівники торговельних закладів намагались затримати його – чинив опір.

Доведено причетність зловмисника до щонайменше двох подібних випадків у магазинах, розташованих на вулицях Виговського та Петлюри у Львові.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили йому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ