Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Через розбійний напад на Львівщині до 8 років засудили зловмисників

Закінчено судовий розгляд у кримінальному провадженні щодо двох громадян України, яких обвинувачують у розбійному нападі (ч. 2 ст. 187 КК України). Про це повідомили 14 червня Гал-інфо у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Встановлено, що у травні 2018 року близько 10 години вечора двоє чоловіків зайшли у гості до знайомого. Зайшовши у коридор, обвинувачені почали вимагати у господаря дому повернути неіснуючий борг, а потім раптово збили його з ніг та почали бити, копати. Побачивши, що у квартирі є ще його старенька матір, один із підсудних пішов за нею у кімнату та зірвав з неї золоті сережки та ланцюжок з підвіскою лева. Також чоловіки викрали з квартири 2 тис. євро, біжутерію, мобільний телефон та інше майно потерпілих – всього на загальну суму понад 68 тис. грн.

Суд підтримав обґрунтовану позицію прокурорів Пустомитівської окружної прокуратури, визнав обвинувачених винними та призначив покарання у вигляді 8 років позбавлення волі з конфіскацією у власність держави всього належного їм майна кожному.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ