Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Чиновників Харківської міськради затримали на хабарі у своїх службових кабінетах

Антон Геращенко FB
Антон Геращенко FB
Антон Геращенко FB
Антон Геращенко FB
Антон Геращенко FB
Антон Геращенко FB
1/3
Сьогодні, 30 червня, чиновників Харківської міськради затримали на хабарі у своїх службових кабінетах. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Антон Геращенко, народний депутат.

"У своїх службових кабінетах, після отримання хабара в розмірі 4 000 доларів США, затримані: начальник відділу з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв'язку, Юридичного департаменту Харківської міської ради і юрист-консультант того ж департаменту.

Підозрювані вимагали та отримали хабар за відмову від судового позову на визнання права власності на квартиру, по якій був спірне питання щодо спадщини.

Генеральна прокуратура зараз вивчає матеріали слідчо - оперативних розробок на предмет розширення кола підозрюваних щодо начальства затриманих сьогодні осіб, якщо для цього буде достатньо доказів.
Далі справа за судом", - йдеться у повідомленні.

Додамо, сьогодні в робочому кабінеті був затриманий Головний санітарний лікар України Святослав Протас з начальником департаменту Санітарної служби України Олександром Чепурним за розкрадання державних коштів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ