Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

ДБР затримало керівника одного з райвідділів виконавчої служби на Львівщині

Працівники ДБР затримали керівника одного з районних відділів виконавчої служби на Львівщині, який вимагав хабар у колишнього підлеглого.
Фото ДБР.

Правоохоронці розслідували кримінальне провадження за фактом  нібито службового підроблення офіційних документів під час проведення одного з виконавчих проваджень. У матеріалах фігурував підлеглий посадовця -   колишній працівник виконавчої служби. За 4 тисячі доларів США керівник райвідділу обіцяв вирішити питання з правоохоронцями щодо непритягнення його до кримінальної відповідальності. 

При цьому він погрожував:  якщо експрацівник відмовиться від «співпраці», правоохоронці знайдуть достатньо доказів для повідомлення про підозру.   

Працівники ДБР затримали керівника виконавчої служби під час отримання неправомірної вигоди. Передача коштів відбулася в одному зі спальних районів Львова в машині  вимагача. 

Йому повідомили про підозру у пособництві в одержанні службовою особою неправомірної вигоди   (ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 368 КК України). Передбачене статтею покарання –  позбавлення волі на строк до десяти років.

Також встановлюється коло осіб, причетних  до кримінального правопорушення.

Процесуальне керівництво здійснює Львівська обласна прокуратура.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ