Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

До чотирьох років засудили крадія-рецидивіста у Львові

У Львові засудили серійного крадія-рецидивіста до 4 років неволі. Про це гал-інфо повідомили у прес-службі Прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2 у липні цього року до суду скеровано обвинувальний акт стосовно раніше судимого за злочини проти власності уродженця Львівщини, який підозрювався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.185 (крадіжка) та ч.2 ст.186 (грабіж) КК України.

Перший злочин 21-річний чоловік вчинив увечері 03.02.2019 у під’їзді одного із будинків на вул.Назарука у Львові.

Зловмисник знайшов доступ до сходової клітки будівлі та викрав велосипед потерпілого вартістю 4 тис грн.  

Крім цього, 07.04.2019, на вул.Панча у м.Львові, обвинувачений підбіг до потерпілого та заволодів його шкіряною курткою, у якій був мобільний телефон, грошові кошти та інші цінні речі.

Після скоєного зник у невідомому напрямку.

Цього разу матеріальна шкода становила понад 55 тис грн.

Ще один епізод правопорушення стався 29.04.2019 у приміщенні торгового залу одного із магазинів на вул.Б.Хмельницького у Львові.

Зловмисник переконався, що за його діями ніхто не стежить та вкрав з прилавків крамниці три упаковки меленої кави, загальною вартістю майже 300 грн.

Так, 16.08.2019, вироком Шевченківського районного суду м.Львова фігуранта визнано винним та на підставі ст.70 КК України, засуджено до остаточного покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Радехові односельчанин вкрав у чоловіка мотоцикл.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ