Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

До шести років "світить" зловмисникові з Львівщини за крадіжку дев’яти велосипедів

ЯК повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, поліцейські викрили зловмисника, причетного до викрадення дев’яти велосипедів на Яворівщині.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
Фото: поліція Львівської області

У травні в Яворівський відділ поліції надійшло повідомлення про крадіжку велосипеда у мешканця міста Новояворівськ. На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження і, під час досудового розслідування, співробітники поліції встановили, що до скоєння злочину причетний 25-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння подібних злочинів.

Також поліцейські встановили причетність зловмисника до ще восьми крадіжок велосипедів, скоєних у місті Новояворівськ. Речові докази правоохоронці у нього вилучили.

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях, відкритих за ч.2 та ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, тривають. Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику – до шести років позбавлення волі. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ