Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Добровільно перейшов на бік ворога: у Львові оголосили підозру зраднику

У Львові повідомлено про підозру розвіднику ворожої армії, який воює на стороні окупанта. Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.
Фото Львівської обласної прокуратури

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру громадянину України. Йому інкримінують державну зраду, участь у терористичній організації та діяльності не передбачених законом збройних формувань (ч. 2 ст. 111, ч. 1 ст. 258-3, ч. 2 ст. 260 КК України).

За даними слідства, мешканець Донецької області у 2014 році залишив посаду інспектора патрульної служби та добровільно перейшов на бік ворога. Чоловік вступив у незаконні збройні формування «Народне ополчення Донбасу» та «Народна міліція» терористичної організації так званої «днр».

Фігурант проходив службу у одному із підрозділів військової розвідки.

З початку повномасштабного вторгнення він воював на Маріупольському напрямку.
Спеціальне досудове розслідування здійснюють слідчі ТУ ДБР розташованого у м. Львові, оперативний супровід – Управління СБУ у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ