Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Дрогобичанин заявив про крадіжку телефону, попередньо здавши його у ломбард

Як інформують у Відділі комунікації поліції львівської області, дрогобичанин заявив про крадіжку телефону, попередньо здавши його у ломбард

В Дрогобицький відділ поліції у вересні минулого року звернувся 27-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що під час проїзду в маршрутному таксі невідома особа з кишені його куртки викрала мобільний телефон "Самсунг Гелексі".

Поліцейські відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове розслідування, під час якого виявили телефон у одному з ломбардів міста.

Також правоохоронці з’ясували, що туди його здав сам «потерпілий», а після цього він пішов у поліцію та написав заяву про крадіжку.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.383 (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину) та ч.1 ст.384 (введення в оману суду або іншого уповноваженого органу) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до двох років позбавлення волі. Досудове розслідування завершено, матеріали скеровані на розгляд суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ