Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Двох Черкаських поліцейських підозрюють у катуванні

Фото ДБР
Фото ДБР
Фото ДБР
Фото ДБР
Фото ДБР
Фото ДБР
Фото ДБР
Фото ДБР
1/4
Слідчі ТУ ДБР в місті Києві 7 лютого 2021 року повідомили про підозру двом старшим дільничним офіцерам поліції сектору поліцейської діяльності відділу поліції ГУ Нацполіції в Черкаській області. Про це інформує 8 лютого пресслужба ДБР.

Вони підозрюються у вчиненні катування, тобто умисному заподіянні сильного фізичного болю, фізичного та морального страждання шляхом нанесення побоїв, мучення та інших насильницьких дій з метою отримати від потерпілого відомості та визнання, за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 127 КК України).

За попередньою інформацією, яка надійшла від Черкаського управління ДВБ Нацполіції, ввечері 05 лютого 2021 року в приміщенні службового кабінету сектору поліцейської діяльності відділу поліції ГУ Нацполіції в Черкаській області, під час перевірки причетності 28-річного громадянина до здійснення крадіжок, працівники поліції нанесли йому тілесні ушкодження.

За вказаним фактом ТУ ДБР у місті Києві внесено відомості до ЄРДР (ч. 2 ст. 127 КК України) та задля проведення першочергових слідчих дій виїхала слідча група та криміналіст до м. Городище.

Слідством встановлено, що 5 лютого 2021 року потерпілий разом зі своїм братом та товаришем перебували в гаражі одного з гаражних кооперативів у м. Городище.

До гаража зайшли оперативні працівники поліції, які доставили чоловіка до сектору поліції, де двоє старших дільничних намагались відібрати пояснення з приводу крадіжок та можливого вчинення ним цих крадіжок.

З метою одержання зізнання у вчиненні злочинів двоє зазначених поліцейських у службовому кабінеті почали бити громадянина зламавши об нього залізний стілець.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у закинутій будівлі у Львові виявили вбитого чоловіка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ