Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Двох посадовців «Укрзалізниці» спіймали на хабарі у 85 тисяч гривень

Нацполіція та прокуратура затримали двох посадовців ПАТ «Укрзалізниця» на хабарі у 85 тисяч гривень. Про це у четвер, 29 березня, повідомив заступник начальника Департаменту захисту економіки Нацполіції Руслан Марчук, - прес-служба Національної поліції України.

За його словами посадовці запропонували директору одного з департаментів 85 тисяч гривень неправомірної вигоди, про що останній одразу повідомив керівництво. Дану суму пропонували запродовження терміну строкового трудового договору.

Під час проведення заходів по викриттю посадових осіб правоохоронці задокументували причетність до вчинення злочину заступника директора філії та помічника директора одного з напрямків роботи підприємства.

«Сьогодні, 29 березня, оперативники відділу протидії хабарництву Департаменту захисту економіки Національної поліції України, слідчі Головного слідчого управління Нацполіції, за процесуального керівництва Генеральної прокуратури за сприяння керівництва ПАТ «Укрзалізниця» та Департаменту безпеку затримали зловмисників», - повідомив Руслан Марчук.

Правоохоронці вилучили 85 тисяч гривень, які фігуранти пропонували директору одного з департаментів.

Фігуранти затримані у порядку ст. 208 КПК України. Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ