Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Двоє львів’ян намагались пограбувати будинок на вул. Княгині Ольги

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
1/2
У Львові затримали зловмисників, які проникли в приватний будинок та намагались вчинити крадіжку. Про це повідомили у Поліції Львівської області.

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Як встановили співробітники Львівського районного управління поліції №2, 11 січня близько 20.00 двоє зловмисників, скориставшись відсутністю господарів, проникли в один з будинків, розташований на вулиці Княгині Ольги у Львові, щоб вчинити крадіжку. Проте, довести свій намір до завершення їм перешкодив власник суміжного будинку – побачивши, що в помешканні сусідів коїться щось підозріле, він зателефонував на оперативну лінію 102 та разом з поліцейськими взяв активну участь у затриманні злодіїв.

Особи зловмисників встановлені – ними виявились двоє львів’ян віком 27 та 30 років – обоє затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці вилучили у них викрадені речі: побутову техніку та інше майно.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 ч. 4 ст. 185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваним запобіжні заходи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ