Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Двоє раніше судимих львів’ян пограбували квартиру

Як повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, поліцейські оперативно затримали зловмисників, причетних до крадіжки з квартири львів’янки.

Двох раніше судимих мешканців Львова співробітники Шевченківського відділу поліції затримали на вулиці після переслідування - у них вилучено викрадену з помешкання побутову та комп’ютерну техніку.

18 листопада у Шевченківський відділ поліції надійшло повідомлення про квартирну крадіжку. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Неподалік місця скоєння злочину, на вулиці, поліцейські виявили двох чоловіків, котрі несли пакунки та поводили себе підозріло. Побачивши правоохоронців, вони кинулися тікати, однак поліцейські наздогнали їх та затримали.

Особи чоловіків встановлені – ними виявились раніше судимі львів’яни віком 29 та 33 роки. Правоохоронці вилучили у них побутову та комп’ютерну техніку, викрадену з квартири мешканки Львова.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 КПК України.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо обрання для затриманих міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, до 3 років засудили зловмисника, який пограбував львів’янок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ