Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Двоє українців пропонували прикордоннику хабар за пропуск російського актора

Учора, 15 жовтня, в аеропорту ʺБориспільʺ офіцери Управління внутрішньої та власної безпеки ʺЦентрʺ спільно з представниками Нацполіції заскочили двох хабародавців на гарячому.

Двоє громадян України за попередньою змовою надали інспектору Окремого-контрольно пропускного пункту ʺКиївʺ грошову винагороду у розмірі 600 доларів США за пропуск в Україну російського громадянина. Як з’ясувалося, вони ʺклопоталисяʺ про громадянина Росії, якому до цього прикордонники відмовили в перетині державного кордону через перевищення терміну перебування в Україні.

Правопорушників затримали. Хабародавці нестимуть відповідальність за свої діяння відповідно ст. 369 КК України. А громадянину Росії, який працює актором кіно, заборонено в’їзд в Україну терміном на 3 роки та відправлено зворотним рейсом до Мінська.

Крім цього, учора вночі в пункті пропуску ʺЧорноморський-м/пʺ, аби також безперешкодно потрапити в Україну, громадянин Вірменії спробував підкупити прикордонника та запропонував 150 американських доларів хабара.

Вірменину у пропуску через державний кордон відмовлено. Спробу втягування військовослужбовця Одеського загону у протиправну діяльність зафіксували співробітники Управління внутрішньої та власної безпеки ʺПівденьʺ Держприкордонслужби. До Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ