Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Директор одеського табору "Вікторія" відсторонений від посади

Приморський районний суд Одеси у вівторок, 28 листопада, відсторонив від посади директора дитячого табору "Вікторія" Петроса Саркісяна, повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області, - Дзеркало тижня.

"Приморським районним судом задоволено клопотання прокуратури Одеської області про відсторонення від займаної посади директора табору "Вікторія", – йдеться в повідомленні відомства.

Правоохоронці нагадали, що Саркісяна підозрюють у порушенні правил пожежної безпеки, що призвело до тяжких наслідків – загибелі трьох дітей під час пожежі в таборі (ч. 2 ст. 270 КК України).

Зазначається, що досудове розслідування у цій кримінальній справі триває.

"Прокуратура надалі буде відстоювати принципову і послідовну позицію у суді – підозрюваний директор дитячого закладу повинен перебувати під вартою без права на заставу", – додали в прокуратурі, зазначивши, що стан здоров'я Саркісяна не може виправдовувати наявність альтернативи із-за тяжкості наслідків злочину.

Нагадаємо, що в ніч з 15 на 16 вересня в одеському дитячому таборі "Вікторія" сталася масштабна пожежа. Повністю згорів один із дерев'яних корпусів табору. Внаслідок пожежі загинули троє дітей.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ