Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Директора філії Львівського облавтодору затримали на хабарництві

На Львівщині правоохоронці затримали директора дорожньо-експлуатаційного підприємтва за отримання хабара. Про це повідомила поліція Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

Затриманий вимагав 17 тисяч гривень в іноземця за надання йому в оренду вантажних автомобілів та екскаватора.

Зловмисника, директора однієї з філій Державного підприємства «Львівський облавтодор», викрили слідчі відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління поліції Львівщини за матеріалами співробітників Управління Служби безпеки України у Львівській області, за процесуального керівництва прокуратури області.

Як встановили правоохоронці, керівник підприємства вимагав неправомірну вигоду у сумі 17 тисяч гривень в громадянина Пакистану за надання йому в оренду вантажних автомобілів та екскаватора, а також сприяв укладенню відповідної угоди.

27 липня правоохоронці викрили зловмисника під час одержання неправомірної вигоди та в подальшому затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Також вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ