Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Француз пропонував прикордонникам Львівщини 300 євро

У міжнародному автомобільному пункті пропуску ʺШегиніʺ, що на кордоні з Польщею, громадянин Франції пропонував прикордонникам неправомірну вигоду у розмірі 300 євро. Про це повідомили 11 вересня у прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.
Фото Держприкордонслужба

Такий спосіб ʺмотиваціїʺ правоохоронців мандрівник вирішив потрапити в нашу країну, попри тимчасове обмеження для іноземних громадян у в’їзді в Україну відповідно до запроваджених Кабінетом Міністрів України щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Нагадуємо, що за рішенням Уряду з 28 серпня на кордоні діє низка норм відповідно до змін, внесених в Постанову №641 від 22 липня 2020 року, яка встановлює карантин та посилені протиепідемічні заходи.

Безумовно, прикордонники від хабаря відмовились, натомість – проінформували співробітників Нацполіції щодо можливих ознак злочину передбаченого ч. 1 ст. 369 ККУ ʺПропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особіʺ.

Прикордонники вкотре доводять – Державний кордон України це не місце для корупції.

Керівництво Львівського прикордонного загону звертається до усіх учасників руху – не порушуйте чинного законодавства України та не намагайтеся втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ