Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Гінеколога в Луцьку повторно судили за сутенерство

Наразі вирок законної сили ще не набрав

Фото: Depositphotos

56-річного лікаря-гінеколога з Луцька повторно судили за сутенерство. Незаконні дії він вчинив перебуваючи на іспитовому терміні покарання.

Про це пише Суспільне.

Як розповіла речниця прокуратури Волині Наталія Мурахевич, Луцький міськрайонний суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.

Як йдеться у матеріалах судового розгляду, правоохоронці встановили п'ять фактів звідництва дівчат з чоловіками задля надання послуг сексуального характеру, які влаштовував підсудний.

Обвинувачений у сутенерстві свою вину визнав повністю.

Зі слів Наталії Мурахевич, наразі вирок законної сили ще не набрав. Станом на 22 листопада чоловік перебуває під домашнім арештом. Також на вирок може бути подана апеляційна скарга до Волинського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

У жовтні 2020 року лікар Василь Стефанюк уже був засуджений за вчинення аналогічного злочину. Тоді суд призначив йому покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі з іспитовим терміном на три роки.

У жіночій консультації в Луцьку, де працював медик, зі слів завідувачки Любові Ларіної, про злочинні дії працівника не знали. Не було їй відомо і про те, що від квітня тривало слідство. Медичка відмовилася розповідати, чи були скарги на роботу гінеколога.

31 травня 2021 року лікаря-гінеколога вдруге затримали за сутенерство. Тоді Луцький міськрайонний суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ