Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Грабував людей у парку: у Буську затримали зловмисника

У Буську поліцейські затримали зловмисника, причетного до пограбування перехожих у парку. ро це повідомили 23 квітня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

За скоєне затриманому, 35-річному мешканцю району, загрожує покарання - позбавлення волі на строк до чотирьох років.

22 квітня близько 14.00 у поліцію надійшло два повідомлення про пограбування, що стались у парку в місті Буськ Золочівського району. В першому випадку зловмисник напав на 33-річного чоловіка, завдав йому тілесний ушкоджень та заволодів його тюнером, в другому – за подібних обставин відібрав у 43-річного перехожого гроші у сумі 800 гривень та документи, після чого втік.

До розшуку та затримання зловмисника були задіяні групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділення поліції №2 Золочівського районного відділу поліції. Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до скоєння злочинів причетний 35-річний мешканець району, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Речові докази у нього вилучені.

За фактами слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові зловмисник викрав з автівки майно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ