Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Грабував помешкання і авто, а також підпалив будівлю: на Дрогобиччині викрили зловмисника

Правоохоронці повідомили 23-річному мешканцю Дрогобиччини про підозру у вчиненні крадіжок та підпалі господарської будівлі сусідки.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Як з'ясували під час досудового розслідування співробітники Дрогобицького районного відділу поліції, упродовж серпня 23-річний мешканець одного з сіл Дрогобицького району, якого вже раніше судили, проникав у помешкання односельців, звідки викрадав комп’ютерну та електротехніку, гроші, інші цінні речі. 

Також зловмисник проник у салон автомобіля «Reno Kengo», що належить місцевому мешканцю, та викрав  відеореєстратор та інші гаджети.

Крім того, 9 вересня, близько 22.15, підозрюваний здійснив підпал нежитлового приміщення у домоволодінні односельчанки, внаслідок чого згоріли господарська будівля та дах будинку - у такий спосіб зловмисник помстився своїй сусідці.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні правопорушень, передбачених ч. 2 і ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, вчинена повторно та поєднана з проникненням у приміщення) та ч.2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, - позбавлення волі на строк до десяти років.

Досудове розслідування триває. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ