Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Харків, Одещина, Львівщина та Івано-Франківщина: нічна атака рашистів

Цієї ночі російські найманці вчергове атакували територію України безпілотниками та ракетою.
Фото: з Telegram-каналу Олега Синєгубова
Фото: з Telegram-каналу Олега Синєгубова

Як інформує голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, цієї ночі, близько 00:45, ворог завдав по м. Харків удар попередньо 4-ма БПЛА-камікадзе типу "Шахед". Пошкоджено 2 гаражі, 4 легкових автомобілі та господарча споруда. Частково зруйновано заклад освіти. Також пошкодження зазнала будівля СТО, не робочий швейний цех та житловий будинок. Сталися пожежі. До медиків звернулося 8 харків'ян з гострою реакцією на стрес, в тому числі 2 дітей. Отримали допомогу на місці. Поранень ніхто не зазнав.

{{1,2}}

Також вночі російські терористи вчергове атакували Одещину.

За інформацією голови Одеської ОВА Олега Кіпера, наші сили ППО знищили два дрони «Shahed-131/136».

На жаль, є влучання по технічній території інфраструктурного об'єкта в області. Постраждалих і сильних руйнувань не зафіксовано.

За повідомленням голови Львівської ОВА, цієї ночі ПвК «Захід», яке боронить і небо над Львівщиною, вдалося знищити 11 ворожих безпілотників. 

Загалом на захід України прямували 16 ворожих ударних дронів. 

На жаль, є 5 влучань в обʼєкт критичної інфраструктури у нашій області. На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих. Була пожежа, її оперативно ліквідували.

Івано-Франківська область: Близько 6 ранку у Калуському районі впали уламки збитого безпілотника. Ліквідовано пожежу у гуртожитку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ