Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Join Up підозрюють у шахрайстві – адвокат заявляє про відкриття справи

Адвокат екс-президента Віктора Януковича Віталій Сердюк заявляє про відкриття кримінального провадження за фактом шахрайського заволодіння коштами громадян в особливо великих розмірах посадовими особами туроператора Join Up. Справа відкрита за заявою адвокатського об'єднання AVER LEX, де він є старшим партнером, зазначає Сердюк в Facebook.

"9 липня 2018 року Головним управлінням Національної поліції в м. Києві розпочато кримінальне провадження за фактом заволодіння службовими особами туроператора Join Up шахрайським шляхом грошовими коштами громадян в особливо великих розмірах (ч.4 статті 190 Кримінального кодексу України - шахрайство)", - написав він.

Водночас Сердюк закликає всіх постраждалих від дій туроператора також звертатися із заявами в Нацполіцию.

Укрінформ звернувся в Нацполіцію і до туроператора з проханнями підтвердити відкриття провадження і чекає відповіді.

Як повідомлялося, 13 липня міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив, що Міністерство інфраструктури і Міністерство економічного розвитку і торгівлі почали працювати над правилами для туроператорів, щоб підсилити їхню відповідальність перед клієнтами.

Як повідомлялося, з 29 червня сотні українських туристів були заблоковані в аеропортах кількох країн. По кілька годин, а то і діб люди чекали в аеропортах Тунісу, Албанії, Грузії, а також в аеропорту "Київ". Затримки рейсів сталися через авіакомпанію Bravo Airways, яка пояснила те, що сталося, невиплатою коштів туроператором. Останній своєї провини не визнав.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ