Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Кількість постраждалих на Хмельниччині зросла до 21 людини

Наразі відомо про 21 постраждалого унаслідок ворожої атаки дронами на Хмельниччину у ніч на 13 травня.
Ілюстративне фото

Про це повідомляє Хмельницька ОВА.

"Сьогодні ворог вчергове атакував Хмельниччину ударним дроном, влучивши в один з об‘єктів критичної інфраструктури області, який розташований поза межами населених пунктів. Однак, станом на зараз маємо 21-у постраждалу особу. Двоє з них госпіталізовано, іншим надано медичну допомогу та переведено на амбулаторне лікування", — ідеться у повідомленні.

Обласна адміністрація інформує, що в населених пунктах, які знаходяться поблизу від епіцентру удару, потужними вибуховими хвилями завдано пошкоджень цивільним об‘єктам: вибиті вікна, двері, пошкоджені дахи. Зокрема, пошкоджено навчальні, медичні та культурні заклади, адміністративні будівлі, промислові об’єкти, багатоповерхові та індивідуальні житлові будинки.

На місці атаки працюють спецслужби, проводиться оцінка нанесених збитків та відбувається попередня підготовка для відновлення пошкодженого майна.

Як повідомив раніше речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, з 21 ударного дрона, які армія рф випустила у ніч на 13 травня по Україні, чотири було не знищено. Прильоти були саме у Хмельницькій області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ