Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Кількість постраждалих від ракетного удару в Чернігові зросла до 144 осіб

19 серпня ворог завдав ракетного удару по центру Чернігова. Загинуло семеро мирних людей, серед них – одна дитина.

По медичну допомогу звернулися 144 поранені місцеві мешканці. З них 15 дітей та 15 поліцейських. Поліцейські проводять поквартирний обхід, приймають заяви від постраждалих людей.

Нині поліція здійснює обходи 66-ти постраждалих будівель у центрі Чернігова (загалом це близько 500 квартир). Також поліцейські зафіксували пошкодження 64 автомобілів містян.

Внаслідок влучання відбулося руйнування даху Драмтеатру з послідуючою пожежею. Окрім того, на даху одного з будинків також розгорілася пожежа. Рятувальники ДСНС оперативно загасили вогонь. Вибуховою хвилею пошкоджено автівки, вікна та двері у довколишніх житлових багатоповерхових будинках та магазинах, інших обʼєктах цивільної інфраструктури.

За словами Міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, більшість жертв на момент ракетного удару перебували в автотранспорті чи переходили дорогу, а також повертались із церкви. Усі, хто перебував в драмтеатрі, вчасно спустилися до укриття. Співробітники Національної поліції після оголошення повітряної тривоги намагалися завести усіх в укриття.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ