Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Компанії, які фінансують російський фашизм - відмовся від співпраці з ними

Work.ua припиняє співпрацю з компаніями, що залишилися на російському ринку.

Після півтора року повномасштабної війни росії проти України, компанія Work.ua прийняла рішення припинити співпрацю з брендами, які продовжують працювати на російському ринку. Як зазначив співзасновник та CEO Work.ua Артур Міхно, податки цих компаній йдуть на фінансування ракет, що знищують українські міста та вбивають мирних жителів.

"Ми довго проявляли терплячість. Спочатку вірили, що всі вони скоро теж вийдуть з росії. Потім, що просто не зрозуміли, й наші топменеджери таки зможуть переконати, показати їм Бучу, показати Маріуполь, показати знищені будинки та смерті… що несе співпраця цих компаній з ворогом на нашу землю. Але ні. Не змогли. Вибір цих компаній — бути з нашим ворогом. То нехай будуть! Лише з ним. Настав час проявити сміливість", - наголосив Артур Міхно.

Work.ua вже розірвала контракти з такими компаніями на суму понад 5 млн грн. Компанія закликає всі бізнеси та громадян відмовитися від співпраці з брендами, які продовжують працювати в Росії.

Артур Міхно закликав українців викреслити ці компанії зі свого життя - не купувати їхні товари, не працювати на них, перестати бути їхніми партнерами.

Це лише перший санкційний список. Він базується на даних сайту НАЗК «Війна і санкції» та їхнього списку «Міжнародні спонсори війни», а також проєкту Leave Russia від Київської школи економіки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ