Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Конфлікт на ринку у Львові завершився ножовим пораненням

1/2
Як повідомили в Патрульній поліції Львова, конфлікт на ринку завершився ножовим пораненням – патрульні затримали підозрюваного

Сьогодні близько 10 години ранку патрульні отримали виклик про нанесення тілесних ушкоджень на ринку на вулиці Кукурудзяній. Заявник розповів, що чоловік наніс йому ушкодження предметом схожим на ніж в ділянку шиї. Після скоєного, особа сіла в автомобіль Mercedes-Benz Vito і поїхав. 

Патрульні опитали потерпілого, якого згодом госпіталізували. На місце викликали слідчих, а автомобіль передали в орієнтування. Інспектори провели опитування і інших громадян на ринку, які повідомили, що особа могла поїхати на вулицю Польову. Полісмени не гаючи час одразу поїхали туди і почали обстежувати вулицю. На одній із прибудинкових територій виявили розшукуваний автомобіль.

Підозрюваного затримали і одразу сповістили слідчих, які працювали на місці інциденту. Затриманий повідомив, що викинув ніж і не пригадує де саме. 59- річний чоловік і раніш притягався за нанесення тілесних ушкоджень. Цього разу причиною сварки стала конкуренція у бізнесі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ