Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Контрабандисту наркотиків вже двічі скасовували вирок через надмірну м’якість

Рішення суду стосовно контрабандиста наркотиків, мешканця Мостиського району , уже двічі скасовувались за касаційними скаргами прокуратури Львівської області у зв’язку з невідповідністю призначеного йому покарання внаслідок м’якості, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Так, за черовою касаційною скаргою прокуратури Львівської області скасовано незаконний вирок апеляційного суду , згідно з яким останньогозасуджено на 5 років обмеження волі з конфіскацією предметів контрабанди(за ч.3 ст.305, ч.3 ст.309 КК України; із застосуванням ст.69 КК України,контрабанда та зберігання без мети збуту наркотичних засобів і психотропних речовин в особливо великих розмірах).

Відтак, Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ погодився з доводами прокуратури області, що призначене підсудному покарання є надто м’яким та не відповідає тяжкості вчинених злочинів.

Нагадаємо, в червні 2010 року, прямуючи з Республіки Польща, чоловік перемістив через митний кордон України 57,83 г амфетаміну та 39,87 г кокаїну, а також зберігав 3,36 г кокаїну за місцем свого проживання.

Наразі кримінальну справу знову направлено на новий судовий розгляд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ