Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Костюк провів засідання Координаційної ради з підготовки до Євро-2012

4 січня у приміщенні Львівської обласної державної адміністрації відбулося засідання Координаційної ради при голові Львівської облдержадміністрації з питань підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року в м.Львові, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На нараді були присутні  перший заступник голови Львівської обласної ради Петро Колодій, Львівський міський голова Андрій Садовий та  члени координаційної ради.

Основне питання, розглянуте під час засідання координаційної ради –  питання виконання Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу за 2011 рік і завдання на 2012 рік.

Директор департаменту «Євро 2012» Львівської міської ради Олег Засадний детально  поінформував присутніх  про підготовку приймаючого міста Львова до Євро 2012 – від прибуття вболівальників на Чемпіонат Європи 2012 року до  проживання у готелях всіх цільових категорій вболівальників, варіанти розташування фанів на стадіонах, їх харчування тощо.

Також під час наради обговорено питання транспортного забезпечення об’єктів Євро-2012, організацію волонтерської служби, мовну підготовку, організацію буферної та фан-зон.

Начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб доповів про підготовку медичних закладів під час  проведення чемпіонату, а  в.о. генерального директора ДП «Дирекція з будівництва об’єктів до Євро 2012 у м.Львові» Ганна Олексюк поінформувала про завершення будівельних робіт та благоустрій території, транспортну та пішохідну доступність.

На нараді піднімались питання  підготовки пунктів пропуску на українсько – польському кордоні в межах Львівської області та питання реалізації завдань та заходів з питань безпеки та правопорядку проведення чемпіонату.

Голова Львівської  обласної державної адміністрації Михайло Костюк за підсумками наради дав доручення створити  робочі групи за напрямками: готель, готельна логістика, транспорт, транспортна логістика та робочу групу загальної організації заходів м. Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ