Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В академії сухопутних військ імені Сагайдачного заявили про скоординовану дискредитаційну кампанію

На Facebook-сторінці Національної академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного заявили про скоординовану дискредитаційну кампанію.
Фото: Олена Ляхович

Подаємо допис повністю:

"Останнім часом спостерігається поширення необґрунтованої негативної інформації щодо діяльності Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного з боку окремих народних депутатів, представників громадськості та деяких військовослужбовців. Це може свідчити про наявність скоординованої дискредитаційної кампанії, спрямованої на дестабілізацію ситуації у військовому навчальному закладі, внесення розбрату у військове середовище та завдання іміджевих втрат українському війську.

У деяких випадках поширення неправдивої інформації та зведення наклепів на військовий виш є спробою зацікавлених осіб захистити власні меркантильні інтереси та уникнути відповідальності за вчинені порушення.

На жаль, емоційні та маніпулятивні заяви, заклики та коментарі у соціальних мережах знаходять підтримку серед пересічних громадян та роблять їх учасниками інформаційної кампанії проти захисників України.

Звертаємо вашу увагу на необхідність виваженої оцінки емоційних та часто маніпулятивних текстів, які поширюються у соціальних мережах щодо нашого видового військового вишу й інших суб’єктів Сил оборони держави.

Звертаємось до організаторів та учасників кампанії, що розгорнута проти Національної академії сухопутних військ та всього її колективу. Сьогодні надзвичайно складний історичний моменту для України, який вимагає від нас єдності й злагоджених дій у захисті держави, припиніть деструктивну діяльність!".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ