Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Крадіжки скутерів: на Львівщині затримали 20-річного зловмисника

Як повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, у Радехівське відділення поліції 27 червня звернувся 44-річний мешканець райцентру. Чоловік повідомив, що вночі з двору його домогосподарства викрали скутер "Honda Dio".
Фото: поліція Львівської області

На місці події працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники територіального підрозділу поліції. Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний раніше судимий 20-річний місцевий житель.

Зловмисник затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Також поліцейські встановили причетність затриманого ще до одного незаконного заволодіння скутером та крадіжки майна з гаражу, скоєних у місті Радехів.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозри у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.185 (крадіжка) та ч.2. ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ