Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Кримінальна відповідальність "світить" нетверезому водієві, який їздив без прав

Фото Патрульна поліція Львівської області
Фото Патрульна поліція Львівської області
Фото Патрульна поліція Львівської області
Фото Патрульна поліція Львівської області
1/2
Нетверезому водієві, який вже позбавлений прав на 10 років, тепер загрожує кримінальна відповідальність. Про це повідомили 28 вересня Гал-інфо у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

Небайдужий громадянин повідомив на 102, що за кермом автомобіля Daewoo Lanos нетверезий водій. Заявник зазначив, що він поїхав з вулиці Патона в напрямку вулиці Городоцької.

Екіпаж патрульної поліції негайно відреагував і почав обстежувати прилеглі вулиці. На Ряшівській поліцейські помітили вказаний автомобіль і дали водієві вказівку зупинитися. Невідомий її проігнорував.

Патрульні почали переслідування порушника. Раптом водій повернув на вулицю Каховську, зупинився і спробував втекти пішки. Чоловіка затримали. Він поводився агресивно.

Інформація про його стан сп'яніння підтвердилася. В присутності понятих він відмовився проходити перевірку.

Чоловіка доставили у Залізничний відділ поліції для встановлення особи і оформлення адмінматеріалів. Виявилося, що порушник вже позбавлений водійського посвідчення за рішенням суду на 10 років наприкінці 2018 року за нетверезе керування.

На нього склали три протоколи: за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП, за ст.122-2 (Невиконання вимог про зупинку) КУпАП та протокол адміністративного затримання.

Також, на нього винесли постанову за ч.4 ст.126 (Керування транспортним будучи позбавленим прав) КУпАП.

Тепер водієві загрожує ще й відповідальність за ст.382 (Невиконання судового рішення) ККУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ