Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Львів передав військовим акумулятори для дронів

Понад 300 акумуляторів, які закупили за кошти Львівської громади, передали військовим формуванням. Це акумулятори для дронів Autel Evo Max, які раніше мерія вже закупила й передала нашим захисникам. Про це повідомили у міській раді Львова.
Фото: ЛМР

Зокрема, акумулятори передали: 24-тій окремій механізованій бригаді, 45-тій окремій артилерійській бригаді, 125-тій бригаді територіальної оборони, полку «Азов», Національній академії сухопутних військ та іншим формуванням. Загалом це 326 акумуляторів на загальну суму близько 4 млн грн.

До слова, напередодні мерія Львова закупила за кошти громади та передала львівським бригадам техніку та обладнання на суму понад 41 мільйон гривень. Також прикордонникам передали 50 зарядних портативних електростанцій EcoFlow Delta Max 2000, а 8-му полку Сил спеціальних операцій передали 10 квадрокоптерів DJI Mavic.

Нагадаємо, техніку та обладнання на передову закуповують на запити військових у межах загальноміської програми підтримки захисників, на яку з міського бюджету цьогоріч передбачили 1 мільярд гривень. А загалом на всі програми підтримки військових цього року місто надає  2,1 мільярда гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ