Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівські поліцейські встановили причетних до хуліганства під ЛМР

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області, проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, правоохоронці вживають усіх заходів для притягнення осіб, винних у вчиненні правопорушення, до відповідальності.

У середу, 29 травня, об 11.12 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на площі Ринок група осіб, зламавши замок вхідних дверей, пройшли у приміщення Львівської міської ради. 

Об 11.19 за вказаною адресою прибули екіпажі Управління патрульної поліції у Львівській області, співробітники батальйону поліції особливого призначення поліції Львівщини, а згодом – слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції.

За фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Поліцейські опитали очевидців події та встановили осіб, причетних до скоєння правопорушення. Наразі проводиться досудове розслідування, призначено низку експертиз, зокрема судово-медичну, хімічну та інші. В ході досудового розслідування правоохоронці також вивчають записи камер відеоспостереження.

На площі Ринок поблизу Львівської міської ради поліцейські цілодобово здійснюють посилені заходи безпеки з метою недопущення порушень правопорядку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ