Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львів'янин поводився підозріло, поліцейських це насторожило - і недарма

Слідчі повідомили про підозру львів’янину, причетному до крадіжки з автомобіля. Про це 7 серпня повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Зловмисника викрили оперативники карного розшуку поліції Львівщини. За скоєне йому загрожує покарання – до шести років позбавлення волі.

6 серпня близько 14.45, під час відпрацювання на проспекті Чорновола у Львові, оперативники карного розшуку поліції Львівщини помітили чоловіка, який поводився підозріло. Як в подальшому встановили правоохоронці, зловмисник, проник в автомобіль «ЛендРовер» та викрав майна на загальну суму близько півтори тисячі гривень.

Побачивши поліцейських, чоловік намагався втекти, проте правоохоронці затримали його та доставили у Шевченківський відділ поліції. Особу зловмисника встановлено – ним виявився 31-річний львів’янин. Речові докази у нього вилучено.

Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2 повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Підозрюваного затримано в порядку ст.208 Кримінального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Поліція Львівщини застерігає – ніколи не залишайте в автомобілі цінні речі, навіть якщо відлучаєтесь на кілька хвилин. Будь-які речі, залишені на видному місці, можуть привернути увагу злодія. Інколи вартість розбитого автомобільного скла у рази перевищує вартість викраденого майна. Будьте обачними.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ