Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львів'янину повідомили про підозру за пограбування перехожого

28 листопада приблизно о 6-тій годині ранку до поліції надійшло повідомлення від львів’янина про те, що його пограбував на вулиці невідомий чоловік.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

На місці працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2. Як встановили правоохоронці, приблизно о 5:50 на вулиці Городоцькій до заявника підбіг невідомий, завдав йому кілька ударів в обличчя та повалив на землю. Після цього зловмисник вирвав з рук потерпілого наплічну сумку, заволодів його грошима сумою 2000 гривень та втік.

Невдовзі оперативники кримінальної поліції територіального підрозділу поліції встановили особу зловмисника, причетного до пограбування, раніше вже судимого 19-річного місцевого мешканця, а також місце його перебування. Під час обшуків поліцейські виявили та вилучили у нього речові докази.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186  (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ