Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Мали неприязні стосунку: у Новояворівську чоловік вдарив кулаком в обличчя знайомого

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень своєму знайомому. Про це повідомили у Поліції Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

Як встановили співробітники Яворівського районного відділу поліції, чоловіки тривалий час перебували у неприязних стосунках. За скоєне підозрюваному загрожує покарання – позбавлення волі на строк до восьми років. Травмований перебуває у лікарні.

Так, 19 липня близько 16.00 у місті Новояворівськ 52-річний місцевий мешканець, під час конфлікту, завдав удару кулаком в обличчя іншому жителю Новояворівська віком 66 років. Від удару чоловік впав та отримав важку травму голови.

Правоохоронці встановили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Яворівської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ