Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Масове отруєння дітей в санаторії «Білий орел» розслідує прокуратура

Прокуратура Львівщини розпочала досудове розслідування за фактом неналежного виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Червоноградською місцевою прокуратурою розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом неналежного виконання посадовими особами культурно - освітнього закладу «Білий орел», своїх професійних обов'язків щодо охорони життя, здоров'я неповнолітніх дітей, за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.137 КК України (неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей).

Так, в ніч на 26 липня поточного року до комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна інфекційна лікарня» госпіталізовано 10 осіб, з них 8 дітей з діагнозом «гостра кишкова інфекція, харчова токсикоінфекція». Усі вказані особи перебували на відпочинку у зазначеному культурно-освітньому центрі.

На даний час тривають першочергові слідчо-оперативні дії та заходи, спрямовані для повного, всебічного та об’єктивного дослідження всіх обставин події.

Довідка.

За вчинення вказаного злочину передбачено покарання до трьох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ