Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Мав покинути країну, а "поселився" у львівському ТРЦ: правоохоронці викрили іноземця-нелегала

У Львові правоохоронці виявили громадянина однієї з країн Західної Європи, який «поселився» у торговельно-розважальному центрі замість того, щоб покинути територію України у зв'язку з порушенням ним законодавства.
фото - пресслужба Нацполіції

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, раніше співробітники Головного управління державної міграційної служби у Закарпатській області прийняли рішення  про примусове повернення іноземця до країни походження. Однак, зобов’язання про повернення він не виконав, а переїхав натомість із Закарпатської області до Львова. Тут він «поселився» в одному з торговельно-розважальних центрів – спочатку на території паркінгу, а потім - у самому приміщенні центру.

Іноземця притягнули до адміністративної відповідальності згідно з ч. 1 ст. 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення, винесли постанову про накладення на нього штрафу, а також відправили до Волинського ПТПІ для встановлення особи та подальшого примусового повернення до країни походження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ