Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Мешканець Івано-Франківщини пограбував у Львові сім'ю пенсіонерів

За зухвале пограбування подружжя пенсіонерів судитимуть мешканця Івано-Франківщини. Про це повідомили в пресслужбі Прокуратури Львівщини.

За процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури міста Львова скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 32-річного мешканця Івано-Франківщини. Йому інкримінують вчинення грабежу (ч. 4 ст. 186 КК України).

Розслідуванням встановлено, що у Львові обвинувачений під приводом потенційного орендаря прийшов на огляд квартири до подружжя пенсіонерів. В ході спілкування з потерпілими, чоловік попросив у останніх розміняти гроші, на що ті погодилися. Пенсіонери підійшли до розкладного столу, де зберігали усі свої заощадження та відкрили верхню кришку, щоб дістати гроші.

Таким чином фігурант побачив, де пенсіонери зберігають свої кошти.

Коли потерпілі вийшли на мить з кімнати, він одразу ж почав викрадати зі сховку заощадження. Пенсіонер, повернувшись назад в кімнату, почав робити зауваження. Однак чоловік штовхнув його на диван та продовжив своє грабування. Зокрема, він викрав понад 400 тис грн та втік з місця події.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Львівського районного управління поліції №2 Головного управління поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ