Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Мешканця Зимної Води таки засудили за вбивство співмешканки

Прокурори обласної прокуратури відстояли в Львівському апеляційному суді рішення, яким 44-річного жителя с. Зимна Вода було засуджено на 10 років позбавлення волі за нанесення тяжких тілесних ушкоджень співмешканці, що призвели до її смерті (ч.2 ст.121 КК України). Про це повідомили 6 квітня у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

У травні 2019 року між чоловіком та його співмешканкою виник словесний конфлікт, у ході якого засуджений наніс жінці численні удари сокирою по усьому тілу, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження. Внаслідок травм потерпіла померла.

До 10 років засудили зловмисника з Львівщини за вбивство співмешканки

Чоловік свою вину не визнав, наполягаючи на тому, що невинен, так як на час скоєння злочину нібито відпочивав у сусідньому приміщенні, відтак в апеляційній скарзі захист вимагав вирок районного суду скасувати, закрити кримінальне провадження, а обвинуваченого звільнити з-під варти в залі суду.

Проте, заслухавши позицію прокурора, апеляційний суд залишив і кваліфікацію діянь, і призначене засудженому покарання без змін – найближчі 10 років він проведе за ґратами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ