Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Методика знищення "мопедів" відпрацьована: Єрмак про чергову атаку росії дронами

Цієї доби росія знову атакувала територію України іранськими дронами. Військові зазначили, що 10 із 14 "Шахедів" знищили підрозділи ПВК "Схід".
Андрій Єрмак / фото - соцмережі

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак прокоментував ворожі обстріли окупанта назвавши їх технологічно відсталими. 

"Коли ти технологічно відсталий, санкції обрізали тобі доступ до технологій, твої ракети поступово закінчуються, а бажаного ефекту від терору досі нема - ти дістаєш із шухляди дешеві «мопеди» в надії, що вони допоможуть зламати сильний народ України. 

Але методика знищення «мопедів» відпрацьована і ти знову лишаєшся «з носом». Бо ти - це росія. А ми - це Україна: розумніша, сильніша, креативніша і сучасніша. 

Що буде далі? А далі буде Україна", - написав Андрій Єрмак у своєму телеграм-каналі. 

Нагадаємо, речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат раніше повідомив, що Росія випустила по Україні понад 400 БПЛА ударного типу, близько 350 збила українська ППО. Він припустив, що РФ вичерпала запаси дронів-камікадзе іранського виробництва з першої партії, а друга ще не надійшла.

Також помічник командувача об'єднаних сил Збройних сил України зі стратегічних комунікацій Євгеній Силкін заявляв, що Росія майже перестала запускати іранські дрони-камікадзе Shahed-136 через холодну погоду, яка негативно впливає на матеріали, з яких виготовлені безпілотники.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ