Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Муніципал розпилив львів'янину в очі перцевий газ, - версія слідства

У Львові слідчі скерували до суду обвинувальний акт щодо працівника Муніципальної варти. Про це учора, 20 березня, повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області
Фото Поліція

Підозрюваному загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Як повідомлялось раніше, під час досудового розслідування слідчі Галицького відділу поліції встановили, що 23 лютого близько 10.00 на вулиці Сербській у Львові підозрюваний під час суперечки наніс удар по обличчю 32-річному львів’янину, після чого розпилив йому в очі спецзасіб «Перець 1М».

Відео, на якому зафіксовано скоєння правопорушення, співробітники поліції Львівщини виявили 24 лютого під час моніторингу соцмереж. Правоохоронці встановили особи потерпілого та зловмисника, а також обставини скоєння злочину.

13 березня, слідчі Галицького відділу поліції за процесуального керівництва Львівської міської прокуратури N1 повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.126 (побої і мордування) КК України, 47-річному львів’янину, працівнику Львівського комунального підприємства «Муніципальна варта».

Досудове розслідування завершено. Сьогодні, 20 березня, правоохоронці скерували обвинувальний акт до суду.

Санкція статті передбачає максимальне покарання - штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ