Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Митники не пустили в Україну три айфони

Три мобільних телефони Apple Iphone 7 пересилали у міжнародному поштовому відправленні серед вживаного одягу. Про це повідомили в ГУ ДФС у Львівській області.

Вчора, 23 листопада, під час митного контролю міжнародного поштового відправлення працівники Львівської митниці ДФС, в рамках операції «Рубіж 2016» викрили спробу незаконного переміщення через кодон України мобільних телефонів Apple Iphone 7. Так, у посилці, відправником якої, згідно з митною поштовою декларацією, є громадянка, що живе або перебуває в США, а отримувачем – мешканка Одеси, митники посеред вживаного одягу  незадекларовані у митній декларації три мобільні телефон Apple Iphone 7.

Так, громадянка, яка проживає або перебуває у США, вчинила дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України трьох мобільних телефонів без декларування, тобто не заявила за встановленою формою точних та достовірних відомостей про товари, які підлягають обов’язковому декларуванню, в митній декларації.

За цим фактом складено протокол про порушення митих правил за ознаками правопорушення, передбаченого статтею 472 Митного кодексу України. Телефони вилучено, справу скерують до суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ