Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Буковині затримали українця з чужим паспортом

У пункті пропуску «Красноїльськ» охоронці кордону виявили громадянина України, який намагався виїхати за кордон по чужому паспорту. Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.
Фото: Держприкордонслужба

Учора надвечір до пункту пропуску прибув легковий автомобіль румунської реєстрації, який прямував на виїзд з України. Під час проходження паспортного контролю водій та пасажир надали дійсні паспорти громадян Румунії. Здійснюючи ідентифікацію громадян прикордонний наряд виявив, що паспорт пасажира не належить пред’явнику. Згодом чоловік зізнався, що паспорт не його та надав дійсний паспорт громадянина України.

Також охоронці кордону встановили, що організатором даної схеми є водій – громадянин Румунії, який за грошову винагороду у розмірі 2000 євро пообіцяв перевезти українця за кордон.

За спробу незаконного перетину кордону громадянина України притягнено до відповідальності за ст. 204 КУпАП, а громадянина Румунії передано співробітникам Нацполіції та направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до дев'яти років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ