Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Донбасі бойовики стріляли 36 разів, втрат серед ЗСУ немає

Противник минулої доби 36 разів порушував режим припинення вогню, з них 9 разів застосовував важке озброєння. Під час бойових дій минулої та поточної доби втрат наших військ немає, - штаб ООС.

Упродовж минулої доби, 15 червня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася контрольованою. Бойові дії, із загостренням на окремих напрямках, тривали уздовж всієї лінії зіткнення.

"На Луганському напрямку інтенсивність боїв порівняно з попередньою добою значно зменшилась. Противник вкотре зірвав розведення військ в районі Станиці Луганської, відкривши вогонь зі стрілецької зброї. В районі населеного пункту Новотошківка ворог припинив спроби оволодіння позиціями наших військ.

На Дебальцевському напрямку в районі населених пунктів Троїцьке, Луганське, Світлодарськ підрозділи Об’єднаних сил зосередженим вогнем зі стрілецької зброї відповіли противнику та подавили його вогневі точки.

На Донецькому напрямку ворог безуспішно проявляв активність в районах населених пунктів Авдіївка та Мар’їнка. Наші захисники адекватним вогнем у відповідь не дозволили противнику перейти до більш активних дій.

Часткового загострення ситуація набувала на Маріупольському напрямку в районах населених пунктів Талаківка, Водяне та Лебединське. Захисники Маріуполя надійно утримували позиції та не дозволили окупантам покращити своє тактичне положення", - йдеться у повідомленні.

За даними розвідки одного окупанта було знищено та одного поранено.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ