Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Донбасі взяли під варту росіянина - бойовика "ДНР"

В Донецькій області заарештували росіянина - бойовика угруповання "ДНР" Ігоря Кімаковського. Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган, - 112.ua.

"18.06.18 за клопотанням процесуального керівника Красноармійським місцевим судом обвинуваченому Кімаковському І. В. обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту, він був заарештований в залі суду", - повідомила вона.

За інформацією прокуратури, Кімаковський - екс-співробітник Санкт-Петербурзького аграрного університету, в якому займав посаду викладача.

Кімаковський був затриманий українськими прикордонниками в Березовому, що в Донецькій області. При затриманні він пред'явив посвідчення "снайпера ДНР", видане на ім'я Артема Сергєєва. При обшуку у нього також був виявлений пістолет Макарова.

Затриманий пересувався на автомобілі з російськими номерами.

Особистість Кімаковського вдалося встановити після проведення обшуку в автомобілі.

На даний момент прокуратура підозрює Кімаковського відразу за кількома статтями - посягання на територіальну цілісність України, незаконне поводження зі зброєю, порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України, ведення агресивної війни, вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією.

112.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ