Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Донеччині виявили схованку зі зброєю та боєприпасами

Як інформують у прес-центрі ООС, на Донеччині прикордонниками зі складу Об'єднаних сил виявлено схованку зі зброєю та боєприпасами

На виконання розпорядження Командувача об'єднаних сил продовжується комплекс заходів з протидії незаконному обігу зброї, боєприпасів та засобів терору по всьому району проведення Операції. З цією метою прикордонні оперативно-розшукові підрозділи продовжують активно здобувати фактичні дані про правопорушення, що загрожують безпеці мирних жителів Донбасу.

Так, реалізуючи отриману сигнальну інформацію оперативними співробітниками Донецько-Луганського управління Держприкордонслужби зі складу Об'єднаних сил у місцевого мешканця одного з населених пунктів Волноваського району Донецької області було виявлено тайник зі зброєю та боєприпасами.

В ході проведення оперативних заходів на території проживання 42-річного громадянина України, виявлено: пістолет "MOD 75 AUTO" калібру 8-мм., один тубус для пострілу ПТРК, а також два гранатомети РПГ-22, два кумулятивні снаряди, телескопічний прилад спостереження БТР-80 та п'ять сигнальних мін.

Наразі підготовлено та направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення у діях громадянина за ч.1 ст. 263 КК України "Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами". Небезпечні предмети вилучено представниками Нацполіції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ