Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Дрогобиччині слідчі повідомили про підозру наркозбувачеві

Як встановили правоохоронці, неодноразово судимий 53-річний мешканець Дрогобича незаконно збував наркотичні засоби на території міста. Про це повідомили 28 липня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

Під час досудового розслідування слідчі Дрогобицького районного відділу поліції встановили, що зловмисник розповсюджував наркотичний засіб "бупренорфін".

У ході санкціонованих обшуків, проведених за місцем проживання зловмисника, поліцейські виявили та вилучили полімерні пакети із зіп-защіпками, паперові згортки з порошкоподібною речовиною жовтого та зеленого  кольорів,  скляні пробірки з розведеною порошкоподібною речовиною білого кольору, пластикові пляшки з нашаруванням смол, електронні ваги та інші речові докази.

Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури, повідомили наркозбувачу про підозру у вчиненні  правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ