Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Дрогобиччині слідчі повідомили про підозру наркозбувачу

Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
1/2
Як встановили правоохоронці під час досудового розслідування, раніше судимий 27-річний мешканець міста Стебник неодноразово збував місцевим мешканцям нарковмісні таблетки "Субітекс". Про це повідомили 30 червня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 30 червня, під час санкціонованих обшуків, проведених за місцем проживання зловмисника, правоохоронці виявили та вилучили таблетки "Субітекс", пакети з речовиною, ззовні схожою на амфетамін, кілька десятків нарковмісних рослин, а також грошові кошти у сумі 27 тисяч гривень, отриманих від злочинної діяльності.

Все вилучене скероване на експертне дослідження.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні правопорушень, передбачених ч. 1 та ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, - позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ