Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На фронті вже 106 бойових зіткнень - Генштаб

Станом на 16:00 середи кількість бойових зіткнень на лінії зросла до 106, найгарячіше нині на покровському напрямку.
Фото: 58 ОМпБр ім. І. Виговського

Про це  повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Ворог обстріляв з артилерії, зокрема, Бачівськ, Порозок, Бояро-Лежачі, Прогрес, завдав авіаційного удару по Глухову.

На харківському напрямку противник здійснив три штурми українських підрозділів у районі Вовчанська, наразі триває бій. Під ударами ворожих КАБів опинилися Козача Лопань і Липці.

На куп'янському напрямку ворог здійснив чотири атаки в напрямку Лозової, Петропавлівки та Синьківки. Сили оборони відбили дві атаки, два бойові зіткнення тривають.

На лиманському напрямку окупанти здійснили дев'ять атак, зокрема у районах Макіївки, Невського і Тернів, триває бій у районі Невського.

На сіверському напрямку ворог 17 разів намагався потіснити українські підрозділи біля Білогорівки, Верхньокам'янського, Спірного та Виїмки, чотири бойові зіткнення тривають.

На краматорському напрямку противник здійснив чотири штурмові дії поблизу Часового Яру та Андріївки. Два бойові зіткнення тривають.

На торецькому напрямку ворог здійснив 14 атак, також за підтримки авіації, атакує біля Нью-Йорка, де українські захисники відбили три атаки, Залізного, Північного і Торецького, де вже відбито дев'ять штурмів, а ще два бойові зіткнення тривають.

На покровському напрямку окупанти здійснили 37 атак у районах Воздвиженки, Гродівки, Желанного, Зеленого Поля, Водяного, Скучного, Карлівки та Птичого. Сили оборони України стримують натиск і відбили 25 атак противника, 12 боїв іще тривають. Ворог завдав ударів КАБами по Воздвиженці та Гродівці, некерованими авіаційними ракетами - по Олександрополю.

На курахівському напрямку ворог здійснив п'ять атак. Намагався просунутися поблизу Костянтинівки та Красногорівки, нині ще триває бій біля Георгіївки.

На времівському напрямку Сили оборони відбивають дві атаки в бік Водяного, крім цього, ворог здійснив чотири невдалі спроби просунутись до Вугледара та Водяного.

На оріхівському напрямку ворог тричі намагався просунутися вперед у районах Малої Токмачки та Новоданилівки, але отримав жорстку відсіч. Також противник застосував авіацію по Лобковому.

На придніпровському напрямку окупанти здійснили чотири безуспішні атаки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ