Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На хабарі затримали одного з керівників філії Львівського облавтодору

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури затримано та повідомлено про підозру керівнику однієї із районних філій ДП «Львівський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Як повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, за даними слідства, посадовець налагодив схему передачі у користування спецтехніки підприємства без укладення відповідних договорів та проведення офіційної оплати. 

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України після передачі 20 тис грн неправомірної вигоди.

Наразі тривають слідчі дії. Вирішуються питання про обрання запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції Львівської області, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України та за матеріалами Управління СБУ у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ